SISTA NOVEMBER



Bloggtorkan har redan kommit. Det är drygt att skriva och lägga upp bilder ibland. Mest drygt är det att ladda upp bilder för det är så segt. En blogg utan bilder = tråkigt.

Meeen ja.
Det är tisdag idag, sista november. Imorgon är det första december och jag hoppas att alla ni som läser har minst en chokladkalender att öppna. haha, man kan inte vara utan en sådan.
Jag har varit hemma hos Jessica idag, vi fikade massa gott och plockade lite, jag gillar hennes lägenhet skarpt! Jag tror vi kommer ha mycket roligt där :)

Helgen kanske jag ska skriva om också. Jag har varit nykter hela helgen, kan ni förstå? Det var riktigt skönt om jag ska vara ärlig! Vi hann med rätt mycket.. jag gjorde klart alla julkort och pysslade ihop en krans och lite annat. 




I lördags var vi på auktion här i bärget, det blev inga bud från oss denna gång men det var trevligt men jävligt kallt. På kvällen lagade jag och älskling sjukt jävla helvetes MMmmm-hmmm god mat. GOTT. Fläskfilé med massa gott i. Måste lagas igen!



Söndagen, då tatuerade jag PorrePontus! Han hade även Stina med sig vilket var riktigt roligt, vi har ju inte träffats på flera flera år! Efter det kom herr Palm och Betty, vi tog en promenad fram på byn för att kolla in julskyltningen, det var inte mycket att se kan jag lova men jag fick mig allt ett knäckäpple iallafall :) När vi kom hem spelade vi bingolotto och det vet jag inte om jag kommer att göra om igen med dom där två, dom blev helt galna. Helt till sig, haha men det var kul :) föresten så vann jag 100 kr.







Jag hade en väldigt trevlig första advent!



Igår var jag och mamma till Borlänge en sväng, jag fick äntligen tag på julgardiner till köket men det blev skitfult.. usch, men jag får stå ut. Köpte lite annat också sen käkade vi härlig mat på det där stället jag alltid glömmer namnet på. Jättebra dag!!


LUSSEKATT



God morgon!
Snälla, rösta på min älskade Milton, så han blir årets lussekatt DT.SE !
"Drygt 300 kandidater har anmälts till årets tävling och juryn har haft den tuffa utmaningen att välja ut 16 finalister."
Nu blev man lite stolt.

OH!



Pust!
Jag har gjort 16 kort nu. Har dock inte setat och pysslat sedan jag skrev sist..  så lång tid tar det faktiskt inte. Jag gör dom sista imorgon, jag spyr på det här snart... haha. Nej, men det är fortfarande lite kul. Men när jag är klar med dom här gör jag inga fler för i år. Jag har inte ens gjort några till mig själv att skicka, så ska jag skicka får det bli vanliga enkla från affären ;)

 

TORSDAG



Fredriks mamma har varit här idag och med sig hade hon varsin smörgås från Subway, mumma! Älskart. Och så var hon snäll och köpte röda gardiner till vårt vardagrum också, det tackar jag för! :) Dom kommer upp imorgon och alla ljusstakar/stjärnor. Mys.

Nu tänkte jag att jag skulle börja med julkorten, är bra trött men har tagit nån slags koffeintablett, druckit te, julmust och så äter jag massa choklad=socker. Jag tror jag kommer ha svårt att somna inatt.


gjorde en mindre fin glasburk söt, tog ca 2 min.

I STAN



Just nu sitter jag på ett café i stan och väntar på att mammas möte ska bli klart så vi kan åka till Dollarstore. Jag har hunnit med att sola solarium idag för första gången på flera år, rätt skönt faktiskt. Jag fick ju gratis solkort när vi flyttade från Smedjebacken till Grängesberg, laddat med 80 kr. Inte helt fel.

Var nyss in på Helihak och köpte mer papper och lite annat, jag har fått en beställning på 25 julkort. Shit. Jag som inte orkar gör fler ;)
Jodå, det gör jag. Lite glögg på det så ska det nog gå undan!
Snart ska jag gå ut i det kalla vädret igen och handla lite smågrejer. Ciao.


jag vill ha sommar igen


BILDBOMB



Mycket bilder och lite text får det bli nu. Rock at sea 2010 var en riktigt höjdare må jag säga! Första året vi åkte med och det här vill jag göra fler gånger med detta roliga gäng. Har verkligen fått mig massvis med skratt! Och jag drunknade inte! Var inte ens ut på däck en enda gång, vilket kanske var bra ;)


Fredrik och Pullan på bussen till Stockholm.


På en kinarestaurang på Söder innan båtresan.


Jack Vreeswijk


I våran hytt. Jag delade med Jessica, Jenny och Erja. Trevligt!


Sofia, kusin och pev. Haha.




Jag och Sofia kikade på Nationalteatern


Söndagen

OH. Jag vill tillbaka. Bussresan hem var också rolig, synd bara att vi hade en sån sur jävla busschaufför som vi inte fick dricka för. Men det gjorde vi ändå och ingen fick kliva av. Det var ingen som orkade ha efterfest och det var nog ingen som orkade gå på efterfest, men några av oss slutade kvällen på Stopet, åt pizza och drack öl. Var hemma före 22. Det ni!

KVÄLLEN FÖRE



MORGONDAGEN!
Ihhh! Trevlans.
Kom nyss hem.. vi har varit hemma hos Erik, vi åt tacos och kollade på "Kommissarie Späck".
Man var ju tvungen och se om den var lika rolig som förra gången eller om det var minttun som gjorde det hela. Och... den var roligare sist. Men den var faktiskt rolig idag med.
Annars idag så har jag tatuerat, det blev riktigt bra, lägger upp bild sen. En annan dag. Jag och Jessica tog en tur till Borlänge också, trevligt var ju det! Nu hinner jag inte skriva mer för jag lär sova! Är sjukt taggad inför morgondagen!
Ses på sjön!
Eller i.

MILTON



Jag tror jag har världens finaste  katt.

MITT HEM



Här kommer en bildbomb på huset. Har inte tagit kort på gästrummet eller badrummen.. inte heller den "halvklara bastun". Nästa projekt blir vardagsrummet, ska tapetsera om, förhoppningsvis snart!

 



vårt garage är inte så där tomt nu då vi hyr ut det!


Köket




Vardagsrummet
  

Hall nere




Etage, där vi har datorn!


Hall uppe


Sovrum


Tatueringsrummet!




Vi har gjort om hallen nere, köket (nya skåpluckor i framtiden och golv!), där vi har datorn + ner för trappen är på g, tatueringsrummet. Dörren på baksidan är också bytt. Nästa projekt blir som sagt vardagsrummet. Sedan får vi se! Älskar verkligen den röda färgen vi har i tatueringsrummet och jag vill ha den någon mer stans men vet inte riktigt vart. Älskar iallafall denna kåk, planlösningen är helmysig.

KALAS



Då var jag hemma efter Rasse's kalas, eller ja, jag kom hem för kanske en halv timme sedan. Micke var snäll och skjutsade hem mig, skönt det.. slapp jag gå i kylan :) Vi fikade massa gott och lekte med busungen. Han verkade då gilla allt han fick :)




VIT



Jag har alltid velat haft en vit julgran! VIT. Men det vill inte Fredrik. Tråkmåns. Kolla vad fint! Jag ska övertala honom, om inte i år så nästa!


LUNCH



Jag och Fredrik har precis käkat lunch, idag fixade jag bakad potatis.
Snart ska jag sätta mig och göra lite julkort och vid fyra ska jag ta en promenad
hem till Anna och fira Rasmus!


ROCKBÅTEN



Oh, jag kom precis på att det snart är dags för kryssning. Fan vad roligt det ska bli att komma iväg. Det var längesen nu. Fast det blir väl som att gå ut på Stopet eftersom det är så jävla många Grängesbergare som ska med. men aaah. haha. Jag ska iallafall se Nationalteatern. IHH. Lördag kom nu!


101115



I morse vaknade jag med damp, det var roligt men det tyckte nog inte Fredrik och Johanna, haha.. jag är så rolig ibland. Jag har varit i stan idag, var tvungen att ta en buss in.. skulle köpa present åt min käre gudson som fyller två år imorgon. Tur som jag hade ville Tove göra mig sällskap, vi tog även en fika på BKs, det var riktigt fint. Det blev en trevlig dag tack vare henne :) Jag köpte mer papper till julkorten också, mamma tog med sig dom tolv kort jag gjort till jobbet idag och alla blev sålda. Fan vad duktig jag är, så nu lär jag göra fler. Jag har inget mer att skriva nu.. är trött och fryser. Därför ska jag nu lägga mig på soffan och dö en liten stund.



inte en seg SÖNDAG



Jag är lite besviken.
Jag är inte trött, jag är inte seg, jag har inte ont i huvudet och jag mår inte heller illa.
Rätt skönt är det ändå. Men jag önskar att jag åtminstone kunde vara seg.



Världens bästa Jonny ponny kommer hit med pizza om en liten stund, det ska bli underbart gott. Och till det, en skräckis. Härlig söndag!


BÄST HUMOR





"Ska vi ta caben, eller ska vi ta limon istället?"

HAHA. VI ÄR SÅ JÄVLA BLÅSTA. ingen fattar något. Man kan ha kul åt godis.




HAHA



"Mamma, kan du köpa ut åt mig?"
"Vaddå?"
"Två triss, det är ju farsdag imorgon"

hahahahahahahahhahahahahahahaahhahahhahahhahhaa!!

(vi leker fjortisar)


LÖRDAGSKVÄLL



Jag sitter hemma med Johanna, vi väntar på pizza.. hemlagad pizza. Nomnom. Pilsner till det. MMM. Idag känner jag mig så där dampig igen, och klantig. Det är kul.
Mamma och Mikael var här tidigare och fikade, de hade köpt med sig finfint fika, nomnom till det med! Och så kom pappa och Johanna. Sen kom Johanna igen. thihiiiiiiii. Fredrik är på galej i stan han, så jag har Johanna som sällskap och vi ska spela memory, haha. I love it. Vi kommer nog ta oss till Petra lite senare.
Jag hoppas på en riktigt trevlig kväll :) Kanske kommer upp lite fina cambilder senare.



käre mor

101211





Idag är en sådan där irriterad dag, jag är så irriterad och jag vet inte om det finns någon eller något som kan få mig på bra humör. Jag är irriterad på grannkatten som springer in här hela dagarna för han verkar inte ha någon matte eller husse som bryr sig om honom, och jag blir verkligen tokig på honom! Och det är han som har förstört min dag. Stackarn. BLÖ. säger jag. Vi har inte råd att ta hand om någon annans katt, varför ska alla härliga pälsbollar flytta hem till oss?!
Inte vet jag vad som händer idag heller, jag har så fruktansvärt tråkigt, det kliar i hela kroppen, jag vill göra någonting! Sådana här dagar längtar jag till Stockholm. Härliga Stockholm ♥ Nu ska jag.. inte vet jag, försöka bli lite gladare kanske.

Genast blev jag gladare när jag kom på att Anna flyttar tillbaka till Gränges imorgon!! :D IIIHH!

INK



Idag har Ida varit här och fått sig lite färg på kroppen, vi tog en fika innan vi tog till nålen :) Jag tatuerade en cupcake på henne och fler ska det bli. Det var riktigt kul att göra den! Efter det skulle jag egentligen tatuera Erik, men han tatuerade mig istället och den blev med finfin :)

 

Nu ska jag nog slänga mig på soffan en stund innan jag kryper ner i sängen.. kanske slå på en skräckis? Har laddat hem fyra stycken. Njaaae, jag väntar te  helgen. God Natt kära vänner.

-




GOD MORGON



När jag kollade ut genom fönstret i morse blev jag glad, massa snö. Snö är fint. Det är mysigt. Så idag ska jag skotta för första gången här! Jag kommer att tycka det är kul den här gången, sen kommer jag vilja spy på att jag måste ut i kylan och skotta massvis med snö, och då kommer även jag hata snön, jag vet. Men just nu är den mysig. Jag har bestämt mig att Fredrik ska lära mig åka snowboard i år, haha säger jag bara.
Jaja, det ska nog gå bra. host!

Jag orkade inte göra så många julkort igår, men det blev några iallafall.. jag blev dödsjuk igårkväll, frös som bara den och grejer. Men idag mår jag bra!



haha, Milton så jävla söt.


PYSSEL & JULMUST



Idag tog jag och mamma en tur till stan, det blev storhandling på MM och lite pyssel på Helihak :) Så nu ska jag börja med mina julkort, det blev ju en succé förra året, haha. Ska pyssla med det innan jag ska tatuera Denise klockan 18. Jag är så trött så jag skulle kunna somna här och nu, men icke, pyssel och julmust blir det! Perfekt väder för det med, snööö.





Lär ju självklart lägga in en bild på dagens middag också! Kycklingsallad ala Eve.
jag är bara för bäst.

CHARLIE!



Alltså, jag älskar verkligen denna. Blir så jävla glad när jag lyssnar på den..

LÄR KÄNNA MIG



Jag hittade en rätt lång lista och eftersom jag har tråkigt just nu så tänkte jag väl att jag skulle svara på dessa frågor:

Vad är hela ditt namn? Ida Evelina Östlund
Hur gammal är du om fem år? 28
Vart bor du? Grängesberg
Hur bor du? I HUS!
Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Systeryster
Hur lång är du? runt 165 tror jag
Vilken är den senaste filmen du såg? "Death Tunnel" sent igår
Vem ringde du senast? Fredrik
Vem ringde dig senast? Fredrik
Hur löd det senaste smset du fick? "Fan vad bra!" från Johanna
Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms oftast
När såg du senast din mamma? En vecka sedan tror jag
När såg du senast din pappa? Två dagar sedan
Vilken ögonfärg har du? Brun
När vaknade du idag? Tjugo över nio, eller ja, gick upp då
Vilken är din favoritfärg? Svart och Röd
Vilken är din favoritplats? Öhm.. hemma här
Vilken plats föredrar du minst? Vet icke
Vart tror du att du befinner dig om tio år? Är nog kvar i denna by
Vad skrämde dig om natten som barn? En mardröm jag jämt drömde
Vad fick dig verkligen att skratta senast? "Två triss tack. - Har du leg?" och allt den söndagen då jag var jävligt bakfull och dampig :D iof så skrattade jag väldigt mycket denna helg också, haha.
Hur stor är din säng? 180, tror jag
Har du stationär eller bärbar dator? Både och
Sover du med eller utan kläder på? Oftast utan
Hur många kuddar har du i sängen? Fyra
Hur många gånger har du flyttat? Tre gånger
Vilka städer har du bott i? Ingen
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor eller strumpor
Är du social? Oftast  
Vad åt du senast?
Godis
Vad drack du senast? Vatten
Vilken är din favoritdryck? Vatten och Öl
Tycker du om kinamat? Ohja
Tycker du om kaffe? Nej
Tycker du om the? Ja
Vad dricker du till frukost? Vatten
Kan du spela poker? Nej
Tycker du om att mysa? Absolut, typ det bästa jag vet
Känner du någon som fyller år samma dag som dig? Hmm, nej tror inte det
Vill du ha barn? Ja
Kan du några andra språk än svenska? Engelska, ytterst lite spanska
Har du någonsin åkt ambulans? Nej
Vilka umgicks du med i helgen som var? Öhm, Fredrik, pappa, Johanna, Erik, Jessica
Vad gör du nästa helg? Det visar sig!
Vilka länder har du besökt? Norge, Danmark, Spanien, Grekland, Bulgarien, Egypten
Föredrar du havet eller en pool? Båda!
Vad spenderar du helst pengar på? Sånt jag älskar
Vilket är ditt favorit program på tv? Har inte direkt något favoritprogram
Kan du rulla tungan? Japp
Vilken är den roligaste människan du känner? typ alla :)
Vilken är den sjukaste människan du känner? Erik, helt klart haha
Vilken är den tråkigaste människan du känner? Schysst fråga :P
Sover du med gosedjur? Självklart, Fredrik är min nallebjörn ;D
Vad har du för ringsignal? Social Distortion "Story of my life"
Vad har du närmast dig just nu som är rött? Det får nog bli mitt linne då
Vilket är ditt favoritdjur? KATT
Vilken var den senaste boken du läste? Håller på och läser en bok på engelska, "Play Dead" av Richard M-någonting, älskar hans böcker!
När var du i kyrkan senast? På Rasmus dop 2009:) 
Brukar du dricka dig full? Aldrig
Vilken årstid gillar du bäst? Sommaren

CARDIOLOGY



Jag fick hem nya Good Charlotte skivan förra veckan. Jag hade
verkligen höga förväntningar, trodde helt klart att den skulle vara
bättre än "The young and the hopeless" -skivan, men ack så fel jag hade!
Jag tycker den är helt okej, fråga mig nästa vecka, då kommer jag älska skivan.
Det brukar vara så, jag ger den en chans iallafall.. det är ju ändå Good Charlotte.



2003

2005                          2010


UTSEENDE BLOGG



Jag har sett att min blogg ser konstig ut i vissa datorer, att menyn hoppar åt sidan.. det är så här den ska se ut iallafall.

8 NOVEMBER



Det blev inget bloggande igår, var lite för trött för det. Eller nej, men jag tycker det är så drygt att lägga in bilder. Måndag idag, och en iskall sådan. Jag och Johanna sitter här i köket med varsin dator och funderar på om vi ska gå och hälsa på gamla gammelmormor, men det är ju det - kommer vi överleva? Brrr.
Helgen har varit superbra. Blev som sagt inte nyktert i lördags men det blev rätt lugnt ändå, mådde toppen när jag vaknade igår morse, riktigt skönt det :) Vi spelade massa kort och memory (haha) på lördagskvällen. Och på natten fick vi skjuts till kyrkogården..





Igår kom Jessica hit och höll mig och Johanna sällskap medans Fredrik och Erik åkte till Borlänge. Vi kikade på en skräckfilm, "Dead Silence".. den var väl, okej, men inte mer än så. Seeeen, efter några timmar kom pojkarna med pizza! Efterlängtat vare! Och det blev ännu mer film, "Paranormal Activity 2", buhuu vad besviken jag blev. Sjukt dålig tråkigt nog.. och efter den blev det en dålig actionfilm som Fredrik valde. JAJAJA.
Det var min helg det.

JO MEN VISST





Det där med nykter helg sket sig rätt snabbt. Som vanligt.. men faaaaan, jag är fortfarande glad :D
har dock inte kommit iväg till någon kyrkogård, men det blir nog snart, eller.. kanske sen. Förhoppningsvis!

LÖRDAG



Just nu håller pappa på och sätter in kattluckor, han har även bytt ytterdörren på baksidan så nu blir det inte lika kallt, tur att man har en händig far när man inte har en händig karl! haha nejdå, nu ska jag inte vara sån  :)
Apan till syster är också här.. men inte gör hon mycket inte. Ligger på soffan och äter upp mitt godis.
Nej, vad elak jag är.. känner mig väldigt dampig bara. Kommer bli jobbigt för dom som får stå ut med mig idag :D hahaha.. ska dryga mig som bara fan ;) meeeeen, det är väl bra att jag är glad?!

världens finaste Milton


Hoppas katterna kommer fatta kattluckorna bara.
Ikväll ska vi till kyrkogården, jag ska tända ljus hos Helge och så ska vi titta på stenen med intryckt ansikte. Fredrik vet vart den ligger, det är en gravsten!
(HAHAHAHAHAHHAHAHA) ingen fattar, -I know!


A NEW BEGINNING



Back on track?
Ja, kanske. Jag har inte bloggat sedan i juli, många gånger har jag saknat att skriva av mig på bloggen, men nej.. inget jag har velat dela av mig till er ändå. Men jag har tänkt länge på att skapa en ny blogg, och nu har jag tagit mig i kragen och gjort det! Så här är jag, med en helt ny blogg.
A new beginning liksom. Min gamla blogg finns självklart kvar (http://einina.blogg.se), jag vill inte ta bort den för det finns ändå en massa roliga minnen där. Det kan vara kul att ha den kvar och läsa den senare i livet.

Jaha, det har hänt massvis sedan sist! Tror jag? Eller, kanske inte. Det största är väl att vi flyttat in i huset. Och här trivs jag superbra. Jag gör verkligen det, jag älskar denna lilla villa. Men ibland känns Björkås alldeles för långt bort. Men fan vad jag trivs! Jag är glad! Var ett vrak ett tag under sensommaren där, men allt ordnar sig till slut. Och det är jag så jävla glad för :) Hänt mer då? Jag tatuerar fortfarande för er som undrar det, dock inte lika mycket längre.. men det kommer! Vi har världens finaste tatueringsrum. Eller iallafall finaste färgen på väggarna! :) Jag tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på kåken sen, har inga bilder på denna dator så det får bli en annan gång.
Nu orkar jag inte skriva mer, men nu vet ni iallafall att jag lever!

Jag ska kika till min sockerkaka jag har i ugnen (baka så här sent en fredagskväll? det har nog aldrig hänt, skönt att vara nykter, imorgon med. Jag är duktig!)

puss på er.

RSS 2.0