DÅLIG UPPDATERINGMen jag lever!
Njuter av värmen och fixar ute!

Härliga värme!Söndag är det idag.. en söndag som är som en lördag. Skönt det! Runt 35 graders värme på uteplatsen är verkligen inte helt fel. Jag njuter. Igår blev det fest, det var riktigt längesen ska jag tala om för er. Jag har tröttnat helt på det, det var ju ganska mycket sånt under ett års tid så det är väldigt skönt att vara nykter. Jag har kommit fram till att man hinner med så himla mycket annat då! Meeeen jaa, det var faktiskt riktigt kul igår. Vi var här först och åt påskmat och drack, sen vid elva tiden bestämde vi oss för att GÅ till västra, hem till Marie och Stefan.. och det gjorde vi. Vi gick genom skogen och det var kolsvart, men fram kom vi!
Blablabla, nu tröttnade jag helt på att skriva, (måste ut i solen!) haha men det var som sagt riktigt kul igår. Och idag är jag inte det minsta bakis, konstigt men grymt skönt!

Nu ska jag nog ta och cykla fram och köpa lite grejer till grillningen ikväll.. det blir lugnt, inget Stopet för oss ikväll, men nästa vecka blir det!


22 april 2011Långfredag idag.
Jag har tatuerat Elin och plågat henne nån timme ;) Nice! Snart ska jag och älskling gå ner till faster och få i oss lite grillat. Härliga tider!


21 April 2011Härlig dag! På förmiddagen tatuerade jag Johanna L, det gick superfort, sen var jag ut och krattade klart gården innan jag fick skjuts av kusin Jessica till MM där jag storhandlade! Shit, det var alldeles för mycket folk.. men det gick ju bra ändå.. köpte med mig över 1,6 kilo godis hem också.. det är nog snart slut! Mmm. /beroende/.


"Can't keep my hands off you"Bästa SP har gjort en ny video. Jag vet inte om jag gillar låten så jättemycket, men den påminner om gamla Simple Plan och det gillas big time! Åh, såå jag längtar efter grabbarna!

Ingenting är omöjligtJag har precis tatuerat Emelie.
Imorgon ska jag också tatuera. Och på fredag. Hä bli skitbra hä!


TestpilotVill du också vara testpilot för Karl Fazer? Klart du vill! Klicka här!


Girls best friendDålig uppdatering, I know!
Men vem har tid att sitta inne och skriva när det är sånt jävla härligt väder ute,  vavava? :)
Idag höll jag mig inne ett tag iallafall och tatuerade Ida! Mychet trevlish.LängtanJag längtar till sista april. Det har jag gjort länge nu.. då blir det bubbel, bastu och öl, sen Stopet efter det. Förhoppningsvis kommer Sofia hit då, det är på tiden att vi träffas! Vi har inte setts på.. jätte jätte många år. En gammal GC-kompis ;) härliga tider var det då! Och om hon kommer, åker vi till Stockholm veckan efter. Som jag längtar! Älskade, underbara, härliga Stockholm. Well, det visar sig hur det blir :)


sist vi bubblade


-Det kommer ju såklart bli mycket mycket finare med massa blommor sen!
Men här är iallafall en förhandstitt.

vad fult det såg ut på bilderna. haha..

silent.
VÅRJag har kommit fram till att våren är min favoritårstid. Det är nu jag njuter som mest av den underbara och varma solen! Jag trodde aldrig jag skulle bli intresserad av trädgård och sådant, men fan vad roligt det är! Jag har krattat nästan hela gården, snickrat ihop något jag inte vet vad det heter, jag kallar det för en blommlåda fast det inte är någon.. Men det blev superfint! Visar er troligtvis imorgon. Jag vill plantera blommor och massa andra saker. Och det kommer jag göra, för första gången i mitt liv. Trodde som sagt verkligen jag aldrig skulle bli intresserad.. man kanske blir att tycka sånt är kul när man har hus. :)TILLBAKANu är jag tillbaka! Tillbaka med en "ny" bloggdesign som jag inte gillar speciellt mycket, men den får duga ett tag framöver.
Kul att folk är inne varje dag fast jag inte skriver, men nu blir det mer läsning för er!
Jag kommer kanske inte skriva varje dag, men ska iallafall försöka med minst ett inlägg om dagen. Jag kommer inte bara skriva om vad jag gjort under dagen (som jag annars alltid gjort) eftersom jag inte har ett sådant underhållande liv (haha) utan jag kommer även slänga in lite recept, foton tagna av mig, skriva om saker jag gillar och om sådant som stör mig.
Det blir mycket hus och hem nu under våren och sommaren skulle jag tro. Och lite annat såklart.. Hä visar sig hä!
Jag kan ju börja med att visa hur bloggen ska se ut, för den kan se helt fel ut på vissa datorer och blabla.Det var allt för nu!

RSS 2.0