ANOTHER TATTOO



Jag tatuerade klart Sandra idag och det blev så tjusigt så! :)


första sittningen


andra... KLAR!


TATUERAT



Jag tatuerade pappa igårkväll, det kan vara den snyggaste jag gjort ;P GO ME!


21 maj 2011



Vi cyklade hem till mamma och Mikael på förmiddagen idag för att kika in deras nya vardagsrum.. shit vilken skillndad mot förut, det blev verkligen kanon fint!! :)) Blev lite avis faktiskt på alla nya möbler ;)


20 maj 2011



Fredag idag och världens undergång imorgon, trevligt trevligt! ;)
Ikväll har jag och Fredrik en lugn och mysig fredag. Riktigt skönt för vi har knappt sett varandra under veckan eftersom vi jobbat olika skift. Jag har överlevt nattveckan.. det gick jättebra, trodde det skulle vara mycket värre :) Det blir fm nästa vecka på Sorteringen, jag vill verkligen stanna på Burken mina sista två veckor men men, det är som det är.. trivdes sjukt mycket bättre där nu än förra året.. Trevliga arbetskamrater. Skönt med nattvecka. Jaja.
Tre ställen på en månad är kanske inte så illa pinkat. Haha. Jag lär ju mig mycket iallafall och får mer möjligheter.

Jag har ju glömt att lägga in lite bilder från Burkenfesten som var i lördags, det var riktigt roligt faktiskt. Brännboll, god mat, bra musik, fina människor!

(finns några fler bilder, men dom lägger jag inte upp för då får jag väl sparken! ;))

Brännboll..


Kent och Lasse!


Linnea och Christian :)


Kusin and moi!


Marcus!

Tjohoo!



God kväll, eller nej God natt.
Slutade vid sju idag, tur att vi började kl 12 annars hade det blivit mycket senare. Kusin Eleonor hämtade mig sen här hemma, blev bjuden på underbart god mat hos Östlund/Strand :) Jag har haft en jättefin kväll på Kyrkbacken. Imorgon ska jag försöka sova länge och på söndag. För på söndag börjar jag mitt livs första nattskift. Hamnade på burken nästa vecka.. det ska nog gå bra :)
Imorgon kväll ska jag på burkenfest, det ser jag fram emot! Blev riktigt glad när jag blev bjuden fast jag inte har jobbat med dom nu :D Det har varit plocketfest här ikväll, därför jag hållt mig undan ;) det är några få kvar nu och jag vill att dom ska gååå... haha. Nej, nu ska jag lösa lite korsord. God Natt!


12 maj 2011



Jag förstår inte hur jag ska kunna överleva den här dagen, jag är så jävla trött. Dricker en Rockstar men är fortfarande lika trött. Zzzz. Men det får gå ändå! Hoppas det inte är lika mycket att göra som igår, jag har aldrig haft så ont i mina fötter som jag hade igår kväll. Naej, nu ska jag sluta klaga! ;) Jag var in till bemanningen och skrev på papper idag, mamma var snäll och skjutsade mig så jag slapp ta en buss :D
Jag börjar v. 25 och jag längtar som bara den!
WEHO! Spännande, spännande.

Jag är SÅ glad!



Jag är glaaad, sååå glaaad.. lalalalalaaaa!
Jag har fått ett jobb. Ett till. På Granliden.. det jobbet jag ville ha mest. Wehooo!
Jag kikade i min inkorg i morse, en jobbintervju. TRE jobb typ, bara sådär?! Tjohoo, kommer dock avboka den intervjun och ta jobbet på Granliden istället för som sagt är det det som jag vill ha mest! Jag är glaaad, sååå glaaad.. lalalalalaaaa!

Nu ska jag göra klart matlådan och kila iväg te bryggeriet!

Life As We Know It



Jag är en av de 300 testpiloter som fick hem filmen, den har premiär på DVD idag!
Jag är superglad att jag fick hem filmen helt gratis, gratis är godast, right? ;)


9 maj 2011



Goddagens gott folk!
Igår var jag med mamma och mormor till Ikea i Västerås, fick med mig massa trevliga saker hem.
Det var en rolig tripp, mindre kul var det att leta efter bilen när vi kom ut. Inte visste vi att det fanns två utgångar, haha.. ;)

Jag har liXom inget speciellt att skriva.. Nä. Jag som lovade mig själv att blogga flera gånger om dagen och blabla, men min blogg har lite sommarlov nu, jag slänger in ett inlägg då och då helt enkelt.
Jag har inte tid att sitta här nå mer nu iallafall, dags att göra mig ordning och snart ta en promenad till jobbet. Em hela veckan lång.




tatuerade Jessica förra veckan!

Testpilot



Jag är testpilot för nya filmen "Life as we know it". Bli det du också! Klicka HÄR!
Jag älskar film och tror denna är en film för moi!

2 maj 2011



Det är kallt och det snöar, mysigt. Eller njae, inte speciellt.. men men så är det! Jag eldar och står i!
Bubblet och Stopet i lördags var mycheet roligt, varmt och skönt och bubbla, bra musik på Stöpet-Stupet. Mindre roligt var det att gå hem.. BURR! Men hem kom vi! det är ju förjävla tråkigt att skriva här nu så jag bjussar på lite bilder istället;

denna gång hade vi även en badtunna, gillades skarpt!
  

Hemma hos Jessica ett tag innan utgång
  







Mattias!






 

RSS 2.0